Botez la Conac

Imaginează-ţi o zi frumoasă de vară, cu cer albastru, o curte mare, cu alei, flori parfumate şi arbori cu umbră deasă, mese întinse, cu toate bunătăţile, copii care se joacă pe pajiştea verde şi cupluri care se plimbă sau se odihnesc la umbră, în hamacele agăţate de copaci. O zi relaxată, în care invitaţii se bucură să stea de vorbă, să respire aer proaspăt, să petreacă în voie.

După un timp, atmosfera se animă; muzica, până atunci în surdină, începe să cânte mai tare, se schimbă ritmul, perechile se strâng pe ringul de dans…

Lasă-ţi imaginaţia liberă şi noi te vom ajuta să ai parte de cea mai frumoasă petrecere: un botez in aer liber, cu bebe în centrul atenţiei.

Un botez ca în poveşti

Ai acces pe toată proprietatea, în exclusivitate, pentru a te bucura de toată natura din jur şi de cei dragi ţie, care îţi sunt alături şi de data aceasta. Toată grădina şi conacul îţi vor servi drept “studio foto” sau “platou de filmare” pentru acest eveniment de neuitat, primul din viaţa lui bebe.

Proprietatea se poate viziona doar pe bază de programare. Ea se închiriază integral şi în exclusivitate. Capacitatea maximă este de 150 persoane.

Hai să planificăm botezul!

Completează formularul și hai sa discutăm despre cum putem transforma visul vostru în realitate.

Dacă nu primeşti mesaj de la noi în maxim 48 de ore, te rugăm verifică şi în Spam.

5 + 3 =