Grădina

Un domeniu verde ce se întinde pe 1 hectar: copaci bătrâni şi umbroşi, un labirint de gard viu, alei pitoreşti, ronduri de flori multicolore, aer curat şi înmiresmat, cântec de păsărele. Peste 150 de specii de flori şi arbori ce ne bucură simţurile, pe rând, în fiecare sezon. Pe scurt, tot ce te scoate din mediul citadin de zi cu zi, şi totuşi surprinzător de aproape.

Nunta sau botezul în grădină sunt spectaculoase prin vegetaţia luxuriată şi decorurile naturale. Ne-am dorit să creăm mai multe zone unde invitaţii să se simtă conectaţi cu natura şi să se poată bucura de toate acestea. Lounge-ul Terrarium, zona piscinei, peluzele şi alte mici colţişoare verzi completează conceptul nostru de evenimente relaxate în aer liber.

De asemenea, peluzele sunt cadrul perfect pentru ceremoniile în aer liber sau pentru diversele activităţi distractive de pe parcursul petrecerii, cu toţi aceşti copaci înalţi şi umbroşi ce le străjuiesc şi le servesc drept fundal.

Piscina

Înconjurat de gardul înalt şi des de tuia, aici se ascunde un mic ochi de apă limpede, ce întregeşte atmosfera şi reprezintă un alt loc instagramabil. În foişorul de lemn de pe margine, îmbrăcat de o glicină spectaculoasă, se pot oficia, de asemenea, ceremonii sau pur şi simplu poţi să te bucuri de atmosferă.

Proprietatea se poate viziona doar pe bază de programare. Ea se închiriază integral şi în exclusivitate.

Pentru evenimentele tale