Nuntă la Conac

Ce ar fi dacă la nunta ta ai avea la dispoziţie un mic domeniu boieresc în care să petreci cel mai fericit eveniment din viaţa ta? Să ai la dispoziţie toată grădina în care să te plimbi în voie printre flori şi fluturi, cu alei umbrite de copaci impozanţi, o pajişte ca un covor verde pe care să poţi umbla desculţ? Să dansezi pe un ring de dans ca în poveşti, ascuns între copaci şi înconjurat de un labirint de arbori şi arbuşti? Să te bucuri de un fermecător conac autentic de secol XlX şi de un hambar pentru nuntă, tocmai bune pentru sesiunea foto unică pe care ţi-ai propus-o?

Nunta ca o vacanță!

Proprietatea noastră este acel loc magic în care îţi poţi trăi ziua cea mare ca pe cea mai reuşită zi de vacanţă, având parte de o experienţă 2 in 1: o nuntă în aer liber şi o nuntă la hambar alături de familie şi de prieteni. Aici poţi uita de orice constrângere. Pentru că, deşi vei avea la dispoziţie hambarul The WedBarn ca loc de luat masa, mobilat şi aranjat cu tot dichisul, tu poţi alege să stai sub cerul liber, la Terrarium. Chiar dacă avem ringul de dans dedicat, poţi dansa dansa desculţ în iarbă. Poţi chiar alege să stai pe un chaise longue pe marginea piscinei sau într-un hamac atârnat cochet între doi copaci rămuroşi.

Visul tău de a avea o ceremonie în aer liber este posibil. Şi nu doar atât, pentru că ai de ales între mai multe opţiuni unde se poate oficia. Să fie pe o peluză, cu altarul format din copaci înalţi şi stufoşi? Sau la Terrarium, unde este umbră toată ziua, chiar şi în zilele călduroase de vară? Sau poate lângă piscină, sub glicina plină de flori? Grea decizie…

 

Dacă nu ai deja un wedding planner, te vom putea ajuta cu planificarea nunții.

Proprietatea se poate viziona doar pe bază de programare. Ea se închiriază integral şi în exclusivitate. Capacitatea maximă este de 150 persoane.

Hai să planificăm nunta ta!

Completează formularul și hai sa discutăm despre cum putem transforma visul vostru în realitate.

Dacă nu primeşti mesaj de la noi în maxim 48 de ore, te rugăm verifică şi în Spam.

5 + 15 =